23 Eylül 2011 Cuma

En iyi yabancı dizi hangisi

Siz de yabancı dizi sevenlerdensiniz? Lost, heroes prison break gibi dizileri izleyip bütün sezonlarını bitirdiniz ve yeni dizi mi arıyorsunuz? İşte size birkaç ipucu:
En iyi en komik en sürükleyici en romantik en hüzünlü yabancı dizilerden bahsedelim.

En iyi yabancı komedi dizisi hangisi? İşte cevaplar.
  •  How I Met Your Mother - Annenizle Nasıl Tanıştım
    Beş samimi arkadaşın arasında geçen günlük hikayelerden yola çıkan komedi dizisi. En popüler kahramanı her gece başka bir hatunu tavlayan Barney Stinson'dur. Ne iş yaptığını bilen yoktur ayrıca para konusunda da hiç sıkıntısı yoktur. Dizinin müthiş bir seyirci kitlesi var komik anların yanısıra duygusal olarak da seyirciyle br bağ kuruyor.
  • Two and a Half Men - İki Buçuk Adam
   Bu dizide her akşam eve kız atan kahraman Charlie Harper aynı zamanda zengin ve Malibu'da okyanus manzaralı bi villada yaşıyor. Kardeşi Alan ise her zaman kaybetmeye mahkum biri. Buçukluk ise Alan'in oğlu Jake ilerleyen sezonlarda bir buçuk oluyor :) Dizinin hemen hemen her bölümü birbirinden bağımsız. İstediğiniz yerden izleyebiliyorsunuz.
  • The Big Bang Theory - Büyük Patlama Teorisi
Üniversitede araştırma yapan genç iki fizikçi, bir astronomi uzmanı ve bir de makine mühendisinin (yani dört sap) ile fizikçilerle komşu olan (bir star olma umuduyla yaşayan ama bunun yerine garsonluk yapan) taş gibi bir hatunun arasında geçen olayları anlatan bir komedi dizisi. Espiriler genellikle üniversite ve bilimle alakalı olduğu için herkese hitap etmese de baş rol oyuncusu Sheldon Cooper emmy ödüllerine ambargo koymuş durumda. 
  • Friends - Arkadaşlar (1993-2003)
Eski bir dizi olmasına rağmen hala popülerliğini yitirmeyen ve Jennifer Aniston'un yıldızının parladığı dizidir diyebiliriz. 3 kız 3 erkek 6 arkadaş arasında geçen olayları anlatan diziyi şimdi seyrederseniz 15 sene öncesindeki anılarınız gözünüzde canlanabilir.

Bunlar benim subjektif fikirlerimdir. Özellikle lost, prison break ve heroes tarzı olaylara dayanan diziler seyreden gruplar için çok önermiyorum. Çünkü bu dizilerde olaylardan çok durumlar işleniyor ve espiriler bu durumlarla dalga geçtiği için komik.